Wie zijn wij?

Over ons

Als ondernemer heeft u natuurlijk helemaal geen zin om u te verdiepen in de AVG. De wetgeving is lastig en saai en u bent veel liever bezig met wat u het liefste doet: uw werkzaamheden uitvoeren. Wij van de AVG Dokter zijn dit initiatief gestart, omdat wij zagen dat ondernemers worstelden met de materie van de AVG. Wij bieden onze expertise aan op het gebied van de AVG voor mensen die helemaal niks te maken willen hebben met saaie regeltjes en wetten. Wij maken de AVG aanzienlijk makkelijker voor u!

Maar wie zijn wij nou?

Sebastiaan is onze computernerd. Hij lost al uw problemen op met betrekking tot IT. De AVG geldt namelijk ook voor websites en webshops. Is uw website wel AVG proof? Bewaart u uw gegevens wel op een goede manier? Sebastiaan helpt u hiermee!

Nikolaj is ons juridisch wonder. Hij houdt van regeltjes en wetten en kent de AVG als geen ander. Hij stelt niet alleen al uw juridische documenten op, maar controleert deze ook voor u! Alle documenten moeten AVG proof zijn en Nikolaj helpt u daarmee!

Robin is van alle markten thuis en helpt u met al uw overige vragen. Hij is een expert op het gebied van relatiemanagement en zorgt voor een goed en AVG proof contact met uw klanten of werknemers. Welke vragen kan u beter niet stellen aan een zieke werknemer? Hoe zorgt u dat uw contact met klanten aan de AVG voldoet? Robin helpt u hiermee!

Samen hebben wij een sterk team gecreëerd, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de AVG! Nog niet overtuigd? Bel ons en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Voor € 47,50 krijgt u én inzage in hoeverre uw bedrijf AVG proof is én een aanpasbare verwerkingsovereenkomst!